Tiny houses, van droom tot realiteit

Tiny houses, van droom tot realiteit

Van 14 december 2023 20:00 tot 14 december 2023 22:30

Bij Het Holstohus, Jan Schamhartstraat 5, 8121CM Olst

activiteiten@nutolstdeventer.nl

Categorieën: Lezing, Nieuws

Gezien: 475


Lezing Marjolein Jonker 
'Tiny houses, van droom tot realiteit'

donderdag 14 december, 20:00 uur

Al in mei 2016 woonde ze in haar eerste Tiny House on Wheels op grond van de gemeente Alkmaar, waarvan ze medewerking verkreeg om Nederlands eerste Tiny House pilotproject uit te voeren. Inmiddels woont ze in Olst in haar nieuwe Tiny House op een eigen kavel. Ze is oprichter en ambassadeur van Stichting Tiny House Nederland. Daarnaast is zij eigenaar van TinyFindy – een marktplaats voor tiny houses – en het platform ‘Marjolein in het klein’ waar zij haar ervaring van het leven in een tiny house deelt. Marjolein is geregeld zichtbaar in de media en o.a. bekend van programma’s als Eigen huis en tuin en Binnenstebuiten.

Deze maand komt haar boek uit en op 1 november tussen 15:00 en 17:00 uur kun je het boek door haar persoonlijk laten signeren tijdens de boeklancering in Primera Korten te Olst. Wanneer je het voor 2 november reserveert of koopt maak je bovendien kans op twee overnachtingen in de Hidden Hut aan de rand van de Biesbosch. Meedoen werkt als volgt: reserveer of koop het boek voor 2 november 2023 en stuur je aankoopbewijs naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In deze lezing neemt Marjolein je mee in de wondere wereld van kleine maar fijne huisjes. Ze deelt haar ervaringen met klein wonen en laat ze je je zien wat er allemaal al mogelijk is in Nederland op het gebied van Tiny Houses. Daarnaast legt ze uit waarom het zo fijn wonen is in de Olstergaard en wat deze natuur inclusieve en circulaire woonwijk uniek maakt, in opzet en uitvoering.

Na de lezing is er ook de mogelijkheid om het boek te kopen en te laten signeren.

 

Datum/tijdstip : donderdag 14 december, 20:00 uur
Locatie             : Holstohus, Jan Schamhartstraat 5, Olst
Entree              : € 5,-- voor Nutleden; € 7,50 voor niet-Nutleden.
Kaarten verkrijgbaar via deze site.