NUT start seizoen met filmdiner en film 'No Reservations'

Van 14 september 2024 19:00 tot 23:55
Categorieën: Film, Filmdiner
Labels: eten, Drama, Komedie
Gezien: 105

Op zaterdag 14 september opent NUT Olst-Deventer het nieuwe filmseizoen met het traditionele 3-gangen-filmdiner in het Holstohus. Vertoond wordt de film No Reservations, met vooraf een voorgerecht, tijdens de pauze – halverwege de film - het hoofdgerecht, en na afloop van de film het nagerecht. Het diner wordt verzorgd door Eetkamer Hier is UT. Het verrassingsmenu is geïnspireerd op de film. Eventuele dieetwensen gaarne zelf doorgeven aan de Eetkamer (0570-683935).

In No Reservations wordt het drukke leven van een succesvolle kokkin op z’n kop gezet wanneer ze plots voogd wordt van haar tienjarige nichtje en tegelijk wordt opgezadeld met een nieuwe collega.
De perfectionistische chef-kok Kate Armstrong leeft haar leven zoals ze haar keuken runt in een trendy restaurant in Manhattan; zonder flauwekul. Haar werkwijze is zowel charmant als intimiderend voor de mensen om haar heen. Kate coördineert tijdens hectische diensten - zonder moeite - honderden maaltijden en haar gerechten zijn tot in de puntjes perfect bereid. Kate's perfectionistische aard wordt danig op de proef gesteld wanneer ze plotseling moet zorgen voor haar negenjarige nichtje Zoë en daarbij moet wedijveren met de nieuwe sous-chef Nick Palmer, die haar absolute tegenpool is. Kate moet leren communiceren buiten de keuken als ze een goede band met Zoë wil opbouwen en het echte geluk wil vinden.

Amerikaans romantisch drama, 2007, regie: Scott Hicks, met o.a. Catherine Zeta-Jones, Aaron Eckhart, Patricia Clarkson en Abigail Breslin, 104 minuten, Ned. ondertiteld.
kijkwijzer all

logo eetkamer hier is ut staand

ONDER VOORBEHOUD:
Aanvang: 18:30 uur (de zaal is niet eerder open!!)
Start programma: 19:00 uur
Kaarten zijn alleen verkrijgbaar via de website.
Kaarten voor NUT leden verkrijgbaar vanaf 22 augustus, voor niet-NUT leden vanaf 5 september.