De genoeglijke middag is voorbij

Internationale Vrouwendag

Van 09 maart 2024 15:00 tot 09 maart 2024 21:00
Categorieën: Lezing, Politiek
Gezien: 102

Internationale Vrouwendag

vrijdag 8 & zaterdag 9 maart

Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag en dat laten wij niet aan ons voorbij gaan! Dit jaar dubbelfeest, want op vrijdag 8 maart (vanaf 20:00 uur) zal het Filmhuis de vrouwendag aftrappen met de film Fish Tank. Voor meer informatie over de film en kaartjes à € 5,- zie:
https://nutolstwijhe.nl/index.php/activiteiten/kunst-cultuur/evenement/158-fish-tank.html

Op 9 maart hebben we een vol en veelzijdig cultureel programma. In de middag zijn er workshops te volgen en levensverhalen te beluisteren van verschillende vrouwen in de 'Beauty Verhalen Salon' van Female Economy (theatergezelschap van Adelheid Roosen).
Onder het genot van een handmassage, afgesloten van de buitenwereld, geven nabije buren en verre onbekenden hun intieme verhaal prijs. Deze rondreizende audio-installatie onthult aangrijpende nieuwe portretten, van het Brusselse Molenbeek tot Slotermeer in Amsterdam, verzameld via één-op-één gesprekken in deze verschillende wijken.
Ook zijn er diverse vrouwen aanwezig die in de gemeente Olst-Wijhe op een eigen manier zorgen voor beweging in de samenleving. 

In de avond wordt er eten geserveerd door de mannen-kookclub die in de middag ploeterend voor alle vrouwen iets lekkers gaat bereiden. Wij sluiten de avond om 20.30 uur 'al bewegend' met elkaar af.

Datum/tijdstip : zaterdag 9 maart vanaf 15.00 uur
Locatie             : Holstohus, Jan Schamhartstraat 5
Entree              :  Pay what you can
Aanmelden via de site van ut Huus (hoeft niet, wel wenselijk). https://uthuus.nl/2024/01/10/international-womensday-2024/